č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Pomôžte skupine Dilemma spravodlivo odovzdať 2000,-EUR
zdroj rado mešša / pro:messa, 14.10.2013



Skupina DILEMMA, ktorú tvoria špičkoví muzikanti: Juraj Tatár, Marcel Buntaj a Martin Gašpar (známi z mnohých hudobných projektov), Matěj Morávek - talentovaný mladý český gitarista (dvorný gitarista českej legendy Vlasty Redla) a Ján Spišák (spevák, autor piesní) intenzívne koncertuje v rámci slovenskej časti turné, ktorá potrvá až do polovice októbra.

Počas turné stihli zverejniť súťažné klipy zo súťaže pre mladých umelcov o najlepší videoklip: “VIDEO ZA 2000”.

Súťaže sa mohol zúčastniť každý, kto na jednu z piesní z nového albumu Low Profile Scream podľa vlastného výberu poslal video, ktoré sám natočil.

Do súťaže sa zapojilo viacero záujemcov, ale do finálneho výberu sa prebojovalo 10 videoklipov mladých tvorcov z celého Slovenska.

Členovia kapely vybrali 10 najlepších videí do finále, v ktorom budú o priazeň divákov bojovať tri týždne.

Víťaznym videom bude to, ktoré bude mať na YouTube najviac like-ov, a jeho tvorca získa cenu 2.000,- EUR. Víťaz bude vyhlásený po ukončení hlasovania, ktoré potrvá do 31.10. 2013.

“Všetky finalové videá bude skupina naďalej používať počas koncertov v projekcii a bude ich prezentovať v rôznych dostupných kanáloch a tým pomôže mladým tvorcom zviditeľňovať sa. Súťaž zatiaľ napĺňa svoj účel - dať priestor mladým umelcom, pracovať aj s netradičnými témami. Videá, ktoré prišli dokazujú, že kvalita ani originalita týmto menej známym tvorcom nie je cudzia. Medzi klipmi mám svojho favorita, ale prezradím ho až po skončení hlasovania…” povedal o súťaži frontman Dilemmy Ján Spišák.

Hlasovať môžete na:
www.youtube.com/playlist?list=PLBfNj5GtJOOZpExCaigNbxrCJg1_hZVCC

Aktualizované info o súťaži a koncertoch nájdete na: www.dilemma.sk
www.facebook.com/dilemma.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits