č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


HODOKVAS 08: Nový festival MINIKVAS!!!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 29.4.2008 (aktualizované)



MODRA / BRATISLAVA - Na starom mieste a v starom dátume! Už 22. - 23. augusta 2008 bude kúpalisko v Modre patriť novému letnému festivalu MINIKVAS! Tradičné miesto, na ktorom vznikol aj veľký Hodokvas, bude ideálnym priestorom pre návrat ku koreňom...
"Myšlienka Minikvasu je prirodzeným vývojom veľkého Hodokvasu. Minikvas je prirodzeným "dieťaťom" veľkého festivalu. Veľa ľudí vyhľadáva na zábavu pokojnejšie prostredie, rodinnú atmosféru a páčil sa im starý Hodokvas, keď to bol ešte iba festivalík pre kamarátov a ich kamarátov. Preto sme sa v Nova Music rozhodli ponúknuť ľuďom skvelú alternatívu. Na Minikvase bude všetko mini, ale o to úprimnejšie a rodinnejšie," načrtáva rodinný charakter festivalu jeden zo zakladateľov slovenského Hodokvasu i nového Minikvasu, hudobník a skladateľ Dodo Tarkay. Hoci je Minikvas ešte mladý a celkom novučký, na svoj program môže byť právom hrdý. Na hudobnom pódiu vystúpia kapely ako Tata Bojs (cz), Polemic, The Prostitutes(cz), Puding Pani Elvisovej, Lavagance, Fastfood(cz), HT či Slobodná Európa. V Modre na kúpalisku v rokoch 2000, 2001 a 2002 vyrastal aj veľký Hodokvas. Skvelá hudba, projekcie filmov a divadelné predstavenia v modranskom kine, to všetko zastrešené silou veľkého Hodokvasu sľubujú skvelý záver leta - návrat na miesto, kde sa to celé začalo...

PROGRAM: Tata Bojs(cz), Polemic, The Prostitutes(cz), Puding Pani Elvisovej, Lavagance, Fastfood(cz), HT, Konflikt, Slobodná Európa, Lord Kandenwelsch & Ziegeband(de), Psycho Killers(at) a mnoho ďalších... plus skvelé divadlá, projekcie filmov v modranskom kine a plavecký bazén. Šancu zahrať si na Minikvase dostanú aj víťazné kapely z projektu Blast:Beat.

Vstupenky: Odteraz až do konca marca sú vstupenky na MINIKVAS v Modre ZADARMO!!! Každý, kto si do konca mesiaca kúpi vstupenku na Hodokvas, dostane lístok na nový Minikvas zdarma. Od 1. apríla budú vstupenky voľne dostupné aj samostatne za 299 sk.

Viac info:
www.hodokvas.sk
www.ticketportal.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits