č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Ďalší účinkujúci na 70000TONS OF METAL 2013: Týr, Evergrey a Tiamat!
zdroj Ultimate Music Cruises, 12.11.2012



Po prekonaní severného Atlantického oceánu sa 70000TONS OF METAL zastavilo na Faerských ostrovoch aby tu vyzdvihlo starých dobrých známych. Prosím privítajte na palube najväčšej heavy metalovej plavby sveta skupinu TÝR! Plavba pokračuje smerom do Nórskeho mora. A čo robia skauti festivalu na európskej pevnine … ako ďaleko na východ pôjdu?

Po vplávaní do prielivu Skagerrak spravilo 70000TONS OF METAL kratučkú prestávku v Göteborgu a potom ďalej pokračovalo cez Öresund. Celý čas bolo počasie EVERGREY. Neskôr, späť v Baltickom mori, vyplávali naši skauti na sever a zastavili sa až v Štokholme, kde sa stretli s bohyňou. Prosím privítajte na palube aj TIAMAT!

Ste pripravení začať nasledujúci rok štýlovo? Proste si len predstavte. V januári 2013, 40 heavy metalových skupín a 2000 fanúšikov z celého svete vyrazí do Karibiku a na 5 dní a 4 noci obsadia luxusnú výletnú loď Majesty of the Seas. Rezervujte si kabínu na www.70000tons.com a buďte súčasťou heavy metalovoj histórie, opäť písanej v Karibiku na palube 70000TONS OF METAL, najväčšej heavy metalovej plavbe sveta!

Na rozdiel od iných sme odstránili sedačky v divadle, veď kto by chcel na metalovej show sedieť? Toto je 70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete s najväčším Open Air Stage aký kedy brázdil otvorené more. Užite si neobmedzený festivalový prístup na všetky vystúpenia na palube, Open Mic Nights, clinics, work-shops, Metal Karaoke, bary ktoré nemajú záverečnú. Dva celé dni na mori. Deň slnka a zábavy na nádhernom karibskom ostrove. Možnosť pokecať si s účinkujúcimi v rámci tohoto pre fanúšikov ústretového scenára, ktorý nemá konkurenciu. Je to ako keby mal každý vstupku do backstage!

Zatiaľ potvrdené kapely:
Anacrusis, Die Apokalyptyschen Reiter, Doro, Dragonforce, Ensiferum, Evergrey, Flotsam and Jetsam, Gotthard, Helloween, Helstar, Immolation, In Flames, Kreator, Lacuna Coil, Nile, Rage s Lingua Mortis Orchestra, Sabaton, Subway To Sally, Tiamat, Turisas, Týr

70000TONS OF METAL, najväčší plávajúci heavy metalový festival na svete vypláva v pondelok, 28. januára 2013 na palube Majesty of the Seas z Miami, FL a nevráti Vás do reálneho sveta až do piatka, 1. februára 2013.

Ceny lístkov začínajú na 666 USD plus 299 USD dane a poplatky za osobu. V cene sú zahrnutá zábava na celej palube, nealkoholické a nesýtené nápoje, všetky druhy jedla v jedálňach, väčšina reštaurácií na palube a dokonca 24 hodinová služba na izbách!

Na čo čakáte? Po tomto výlete možno budete potrebovať ešte jednu dovolenku. Viac informácií na www.70000tons.com.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits