č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


HODOKVAS 08: Hodokvas ponúka limitovanú akciu zľavnených vstupeniek. Pre študentov lepšie ceny lístkov!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 19.5.2008 (aktualizované)



PIEŠŤANY / BRATISLAVA - Študenti, učitelia a mladí do 26 rokov majú teraz jedinečnú šancu získať vstupenky na letný festival Hodokvas 08 za zvýhodnenú cenu! Za jednu vstupenku zaplatí držiteľ platnej karty iba 1.150,- Sk. Limitovanú edíciu 1000 zľavnených vstupeniek ponúkajú organizátori všetkým držiteľom kariet ISIC, ITIC a EURO>26. Ponuka platí do vyčerpania zásob. Bežná predpredajová cena 2-dňovej permanentky je 1.299,- Sk, jednodňové lístky sú v predaji za 999,- Sk.
"Rozhodli sme sa dať študentom a mladým ľuďom šancu získať vstupenky na náš festival za výhodnejšiu cenu, ako sú bežne v predpredaji. Špeciálna cena 1.150,- Sk bude platiť len pre prvých tisíc najrýchlejších," vraví manažér festivalu Tomáš Holetz. Vstupenky so zľavou môžu držitelia kariet získať v ľubovoľnom predajnom mieste Ticketportal. Stačí sa v predajnom mieste preukázať platnou kartou a 2-dňová permanentka so zľavou bude v rukách zákazníka. Na každú kartu možno kúpiť jednu zľavnenú vstupenku.
Najväčšími ťahúňmi sú jednoznačne priekopníci latino-rapu Cypress Hill a punkové legendy Sex Pistols v pôvodnej zostave. Milovníkov progresívnej indie-scény isto poteší I AM X, projekt talentovaného Chrisa Cornera. Skvelú festivalovú zábavu umocní aj vystúpenie najlepšej LIVE kapely Veľkej Británie - Skindred. Lahôdkou tanečnej scény bude nočný koncert londýnskej dub-drum´n´bassovej úderky Visionary Underground feat Dr.Das, ktorú na živých koncertoch sprevádza zakladateľ Asian Dub Foundation Dr.Das. Tradične nebude na Hodokvase chýbať kompletná slovenská i česká hudobná špička: Horkýže Slíže, Čechomor, Monkey Business, Polemic, Slobodná Európa, Lavagance, HT, Karpina, PPE, či The Swan Bride.
Letný festival Hodokvas sa 4. a 5. júla 2008 už tradične uskutoční na letisku v Piešťanoch. Okrem pestrej palety hudobných kapiel ponúka aj množstvo atrakcií, tanečné stany, adrenalínové športy alebo chill-outovú zónu. Brány festivalu Hodokvas 08 sa na letisku v Piešťanoch otvoria už 3. júla popoludní a maratón zábavy sa skončí v nedeľu 6. júla ráno
.

Vstupenky:
V predaji v sieti Ticketportal sú dvojdňové permanentky na Hodokvas za 1.299,- Sk, jednodňové lístky za 999,- Sk. Držitelia kariet ISIC, ITIC a Euro 26 môžu získať permanentku na Hodokvas za 1.150,- Sk, v predaji je iba limitovaný počet 1000 kusov. Vstupenky sú na Slovensku a v Čechách v predaji v sieti Ticketportal, v Českej republike a na Morave získate vstupenky aj v sieti Ticketpro. V Rakúsku a Nemecku vstupenky získate v sieti Oeticket.

Viac info:
www.hodokvas.sk
www.isic.sk
www.itic.sk
www.euro26.sk
www.myspace.com/hodokvas

Line up Hodokvas 08:
Cypress Hill (usa) * http://www.cypresshill.com
Sex Pistols (uk) * http://www.sex-pistols.net
Paradise Lost (uk) * http://www.myspace.com/paradiselost
Skindred (uk) * http://www.myspace.com/skindred
I AM X (uk) * http://www.iamx.co.uk
Visionary Underground feat. Dr.Das (uk) * http://www.visionaryunderground.com
Monkey Business (cz) * http://www.myspace.com/monkeybusinessprague
Polemic (sk) * http://www.polemic.sk
Čechomor (cz) * http://www.cechomor.cz
Slobodná Európa (sk) * http://www.myspace.com/slobodneuropa
Lavagance * http://www.myspace.com/lavagance
PPE * http://www.myspace.com/pudingpanielvisovej
The Car is on fire (pl) * http://www.thecarisonfire.com
The Switch (cz) * http://www.myspace.com/theswitchczech
HT * http://www.myspace.com/hotentoten
Karpina * http://www.karpina.sk
The Swan Bride * http://www.myspace.com/theswanbride
HC3 (cz) * http://www.myspace.com/hc3
Hypnotix (cz) * http://www.hypnotix.cz
Kvety Nikotínu * http://www.kvetynikotinu.com
Punkreas * http://www.myspace.com/punkreasband
Mäso * http://www.meso.sk
Alternative * http://www.alernatiwe



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits