č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Robo Roth na Minikvase odmoderuje aj zaspieva!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 14.8.2008 (aktualizované)



MODRA / BRATISLAVA - Divadelný aj filmový herec, spevák ale hlavne neprehliadnuteľná osobnosť slovenského kultúrneho diania Robo Roth bude moderátorom festivalu Minikvas. V Modre na kúpalisku sa počas 22. a 23. augusta nebude ozývať iba Rothove hovorené slovo. V závere Minikvasu Robo zaspieva niekoľko pesničiek s kapelou Pii Jem & Matelko & Malevil!
Unikátne spojenie herca a alternatívnej kapely prišlo celkom náhodou. Robo Roth je dlhoročným priateľom "hodokvasníkov", jeho hlas počuť v spotoch k Hodokvasu i Minikvasu. Súhlas s účinkovaním na koncerte kapely Pii Jem & Matelko & Malevil bol teda čistým stelesnením hesla "punk´s not dead". Robo Roth sa na Minikvase ukáže ako správny čerstvý ženáč aj s krásnou mladomanželkou.
Modranský Minikvas toho ponúka omnoho viac: návštevníkov čakajú koncerty skvelých kapiel, bazén nonstop zadarmo, projekcia filmov v modranskom kine, štýlová čajovňa ale aj prvá tohtoročná koštofka modranského burčiaku. Festivalový areál sa pre najvernejších otvára už vo štvrtok večer o 18:00.
Na hudobnom pódiu vystúpia kapely ako Tata Bojs (cz), Polemic, The Prostitutes(cz), Puding Pani Elvisovej, Paradox, Lavagance, Fastfood(cz), HT, Ear Drum Kru, Ján Ponka Duban či Slobodná Európa. Chýbať nebudú DJ-i z Rádia FM, obľúbený tanečný stan Cafe del Fun, krásna čajovňa s relaxačnými vankúšikmi a príjemnou hudbou. Predstavia sa aj úspešné kapely z projektu mladých talentov Blast:Beat - Kamorthon, The Paranoid a Punk Funk Genius. Toto všetko zastrešené silou veľkého Hodokvasu sľubuje skvelý záver leta - návrat na miesto, kde sa to celé začalo. Dvojdňové vstupenky sú v sieti Ticketportal dostupné za 299,- Sk do vyčerpania zásob.

Viac info:
www.minikvas.sk
www.myspace.com/minikvas
www.ticketportal.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits